World of Warcraft & Cantonium Elites

WoD

Nadat de guild in World of Warcraft voor een lange periode inactief is geweest, is hier sinds de nieuwe uitbreiding echt compleet verandering in gekomen! Heel wat oude spelers zijn weer terug online gekomen, maar er zijn ook mensen die zelfs een server transfer hebben gedaan om de guild op Aszune (weer) te joinen! Echt hartstikke gaaf om te zien dat Cantonium Elites nu dus ook weer actief gaat worden in World of Warcraft!

Nu de guild dus ook weer actief begint te worden, zijn wij samen als officers van de guild ook actief gaan nadenken over hoe we nu verder gaan. Stilstaan en niets doen is geen optie natuurlijk! Dus op zeer korte termijn zullen we weer gaan recruiten en een hoop leuke events inplannen!!

Wilco heeft al eerder een goede voorzet genomen om weer actiever te worden in World of Warcraft, met een zeer leuke facebook pagina! Op deze pagina is iedereen welkom, of je nu wel of niet in de guild van CE op Aszune zit.  Dus mocht je zin hebben, of ken je nog iemand die nog een leuke groep mensen zoekt om samen mee te gamen? Join ons dan ook op facebook!https://www.facebook.com/groups/662064257234088/

Voor nu zeg ik: houd de website, facebook of de ingame kalender maar gewoon goed in de gaten!

Geef een reactie