Bosun moest maar niet zo boos doen >:(

XLQy9F1408560850

Op een mooie en rustige zondagmiddag besloot een klein groepje CE leden om een wandeling te maken door Skullcano. Kom je daar op het pad ineens een nogal hete tunnel tegen met een hoop chaos daar binnen. . . niet normaal. . . maargoed, dat overleefden we wel.

Eenmaal aangekomen aan de andere zijde, zie je daar ineens groepen van malloten die zichzelf tot slaaf hebben ondergewerkt (je moet toch wat met je leven). Gelukkig waren wij ter plaatse om ze als junkie’s de rehab in te schoppen. Hoppakee, vrijheid blijheid, maak wat van je leven. Echter toen ze weg liepen werden ze steeds doorzichtiger. De meningen zijn binnen de groep tot op heden nog steeds verdeeld over het wel of niet bestaan van geesten en wat het fenomeen was dat wij daar beschouwden.

Verder op dachten we een mooie oversteek te maken naar het land van de Shinies. Helaas gingen wij weinig Lopp-paradijs ervaren. We bleken namelijk een heftige romance tussen Bosun Octog en Razooki te verstoren. Een nieuwe soort liefde waar van ik mij af vroeg hoe dat dan werkte, maar dat terzijde. . .

Blijkbaar werd onze komst niet op prijs gesteld en moesten we allerlei hindernissen trotseren. Van baby Bosun’s tot inkt in onze ogen en uit onze achtersten (don’t ask). Uiteindelijk, makkelijker dan verwacht, wisten we de lovers dan toch een goede hersenbloeding te bezorgen. Iets wat leidde tot een prachtig afscheid waarbij de twee op weg gingen naar het volgende realm. . . waar dat ook moge zijn. Wij pinkten in ieder geval wat traantjes weg.

Bedankt Bosun. Bedankt Razooki. Wij zagen het Lopp paradijs wel, misschien jullie volgende keer ook. Tot de volgende spawn!

Betrokken leden: Halfbeasty, thedeaths, Pantherios, Hamerlien, Cloaks

To be continued

Geef een reactie