Wijzigingen #officers in #Wildstar

Beste guildies,

In verband met het vertrek van Stingray/Ronald en de (tijdelijke!) afwezigheid van Zovilak/Dylan hebben we binnen de officers gezocht naar een oplossing om de guild leiding te versterken. Met enige trots kan ik jullie vertellen dat we deze oplossing hebben gevonden!

Allereerst zal Cloaks/Nico de guild leiding komen versterken. Nico is – naast een van onze top-DPSers – een heel actieve officer, aan wie we voor een groot gedeelte (naast natuurlijk onze andere toppers Pantherios en Tycarus) te danken hebben dat we vanavond voor het eerst zullen gaan raiden in Wildstar met CE. Voor velen van jullie heeft Nico ontelbare attunement runs gedaan, maar daarnaast is hij – voor velen wat minder zichtbaar – op de achtergrond veel bezig geweest met allerhande guildorganisatie. Ik ben erg blij dat Nico de guildleiding komt aanvullen en kijk uit naar onze samenwerking binnen de guildleiding.

Omdat Zovilak/Dylan tijdelijk uit de roulatie zal zijn (don’t worry, he’ll be back!!), hebben we tevens een ‘ad interim’ guild leider gezocht en gevonden in Corveck/Sjack. Sjack is al jaaaaren actief bij Cantonium Elites en is één van de backbones van de guild. Daarnaast is Sjack zeer actief met het ontwerpen van een nieuw forum (wordt vervolgd!). Sjack wil tijdelijk – tot Dylan weer up and running is – de guild leiding komen versterken en ook daar ben ik heel erg blij mee.

Nico was naast raid officer tevens lid van de toezichtscommissie, maar zal uit de toezichtscommissie stappen. In zijn plaats is Hrimthurs/Luc bereid gevonden om in de toezichtscommissie plaats te nemen. Luc was guildleader van Keepers of Warsong op het moment dat zij besloten bij Cantonium Elites te komen. Gelet op de goede samenwerking bij de merge heb ik er alle vertrouwen in dat Luc een goede aanvulling zal zijn voor de toezichtscommissie.

De commissies / officers binnen Wildstar zullen er nu als volgt uit komen te zien:
– guildleaders: Lizzaah, Cloaks en Corveck
– toezichtscommissie: Bellah, Hrimthurs en Lizzaah
– raid officers: Cloaks, Pantherios en Tycarus
– algemene officer: Dredalious
– pvp officer: Sjonnielord

Voor een verdere uitleg over de verschillende commissies verwijs ik jullie naar dit topic: http://www.cantonium-elites.nl/wildstar/m/15793713/viewthread/12950446-opbouw-cantoniumelites-divisies-en-officers

See you around, cupcakes!

Geef een reactie